Премиерът на Албания: Адвокатите на Пфайзер“ заплашваха със съд и искаха

...
Премиерът на Албания: Адвокатите на Пфайзер“ заплашваха със съд и искаха
Коментари Харесай

Еди Рама: Взехме тайно ваксини Пфайзер от Италия, въпреки забраните на компанията

Премиерът на Албания: Адвокатите на „ Пфайзер “ заплашваха със съд и желаеха да знаят по какъв начин сме получили имунизациите

Премиерът на АлбанияЕди Рама описа на среща в университета в италианския град Бергамо в неделя, че в съдействие с италианския външен министър в оставка Луиджи ди Майо е съумял скрито да получи ваксини от Италия макар възбраните на „ Пфайзер “, предава албанският уебсайт Shqiptarja.com, представен от.

„ Днес споделям нещо, което никой не знае. Аз съм албано-италианец, Ди Майо – неаполитано-албанец, направихме контрабандна интервенция дружно. Какъв италианец или албанец си, в случай че постоянно спазваш закона? “, сподели Рама в Бергамо по време на изявлението си на събитието „ Културата ще избави света “.

Рама се върна към интервала, когато КОВИД - 19 удари мощно Албания.

„ Хората се опасяваха, че ще умрат като риби без вода, само че нямахме опция да създадем имунизацията. Попитах Луиджи, можеш ли да ни дадеш дози най-малко за лекарите и сестрите? „ Пфайзер “ имаше доста безапелационен контракт с държавните управления: аз ви давам имунизациите, само че вие не можете да ги давате на никого другиго. Нещо, което е всичко друго, само че не и християнско. Луиджи сподели, че би било доста съществено нещо /за правене/. Но ние го направихме с тайните ни служби: двама министри контрабандно придвижват артикули един към различен, с цел да спасят хората. След това нямаше по какъв начин да скрием имунизациите, трябваше да ги разпределим и тях. Адвокатите на „ Пфайзер “ заплашваха със съд и желаеха да знаят по какъв начин сме ги получили, само че ние просто казвахме, че са от другарска страна “, добави Рама.

Италианският външен министър в оставка Луиджи ди Майо беше на първия ред в Аула Магна на университета в Бергамо по време на речта на Рама, което е и една от първите му обществени изяви след провалянето му на изборите в Италия.

Еди Рама успокои Ди Майо с думите „ Луиджи, в този момент си свободен човек “.

Вчера министър председателят Рама беше заставен да изясни изявлението си по време на речта си в Бергамо, предава албанският уебсайт Шчиптаря.

„ Изумен съм, че разказът ми за алегорично количество ваксини, предоставени ни от Италия в най-мрачния миг на пандемията, може да ни въодушеви да приемем съществено думата „ контрабанда “, която използвах на смешка, с цел да опиша братско съдействие, което избави живот. Чувствам се задължен да подчертая, че това, което пресата заяви за вчерашната ми тирада в Бергамо по отношение на изпращането на ваксини от Италия, явно е история за абсурд, който по никакъв метод не може да бъде тълкуван посредством изваждане от подтекста на дума, употребена на смешка “, сподели Рама.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР